Esküvői Fotózási Szabályzat

1. Az esküvői fotózás minden esetben előzetes bejelentkezés alapján történik, előre egyeztetett időpontban. Az esküvői fotózás során az épület 2016 – ban max. 3 óra bérleti időtartamra vehető igénybe az alábbiak szerint: az 1. óra 15.000Ft + ÁFA, a 2. óra 10.000Ft + ÁFA, a 3. óra 5 000 Ft + ÁFA, esetleges csúszás esetén a következő óra 5 000 Ft + ÁFA, amelyet megbízott képviselőnknél köteles a fotózás megrendelője kifizetni.

2. A bérlés menete: az érkezés ideje rögzítésre kerül, ettől az időponttól számítjuk a fentiek szerint eltöltött időt. A fotózáson résztvevők maximális létszáma összesen 8 fő (a pár, fotós, és más kísérő személyek) lehet.

3. A fotózást a jelen szabályzat aláírt példányának leadása után kezdheti meg a megrendelő. Amennyiben számlát is kér, kérjük, jelezze előre.

4. Fotózás során az épület egyéb részei és a park használhatóak. Bérleti időbe a belső    tereken és külső helyszíneken eltöltött idő számít.

5. A bérlés költsége utólag, az érkezéstől távozásig eltelt, minden megkezdett óra után, a jelen szabályzatban leírtakkal összhangban kerül megállapításra.

6. A fotózás megrendelőjének kötelessége figyelembe venni azt, hogy a kastélyban az esküvői fotózásra jelentkezés nem jelent kizárólagos bérlést: egy időben több pár is tartózkodhat a területen és készíthet felvételeket, ill. látogatói csoportok érkezhetnek, valamint, a kültéri helyszíneken rendezvények zajlanak. A látogatók és a rendezvények zavarása, a szabad áthaladás hosszabb idejű feltartása a fotózás azonnali leállítását vonja maga után.

7. A turai kastély területe magánterület, gépjárművel behajtani nem, vagy csak előzetes egyeztetés után lehet.

8. Bejelentési kötelezettséggel és többletköltséggel – 5.000 Ft + ÁFA – jár, ha videofelvétel is készül a fotózásról, vagy valamilyen különleges járművet/eszközt (pl. old timert, hintót, stb.) is igénybe vesznek a fotózás során.

9. Jelen szabályzat kizárólag esküvői fotózásra bejelentkezett megrendelők esetében alkalmazott. A kastélyban ceremóniát, vagy esküvői vacsorát rendelők esetében a fotózás ára a terembérleti díjban benne foglaltatik.